Απολύμανση – Απεντόμωση

Απεντομώσεις, Απολύμανση, Μυοκτονίες - Αρ. Αδείας 1281142/14

Από 30 €

Σας εγγυόμαστε την αποτελεσματικότερη, ασφαλέστερη και οικονομικότερη λύση στην απολύμανση κατά των εντόμων και τρωκτικών: Kατσαρίδες, κουνούπια, μυρμήγκια, ψύλλοι, κοριοί, ποντίκια, κ.α.

Τι σας προσφέρουμε με την απολύμανση:

 • Εντοπισμό και διάγνωση της έκτασης του προβλήματος από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μας .
 • Καθορισμό του τρόπου αντιμετώπισης με τις κατάλληλες τεχνικές και τα πλέον αποτελεσματικά για την κάθε περίπτωση σκευάσματα.
 • Ενημέρωση και οδηγίες για την εξάλειψη των αιτιών πρόκλησης παρόμοιων προβλημάτων στο μέλλον.
 • Προνομιακές τιμές: από 30 € η κάθε εφαρμογή απολύμανσης (ελάχιστη χρέωση για τον μικρότερο χώρο)
 • Οικονομική προσφορά: 3 απολυμάνσεις (Μάρτιος, Ιούνιος και Σεπτέμβριο) στην τιμή των 2.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τους ανεπιθύμητους επισκέπτες:

Κατσαρίδες

 • Αποτελεσματικός έλεγχος στους πληθυσμούς κατσαρίδας γίνεται με τακτικούς ψεκασμούς από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβρη, όταν λόγω των υψηλών θερμοκρασιών ευνοείται η αναπαραγωγή και η εξάπλωσή τους.
 • Στην προσπάθεια καταπολέμησης κατσαρίδων και τρωκτικών συμβάλλει αποτελεσματικά ο προληπτικός καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου με πιεστικό νερού, που απομακρύνει τα αυγά από τα τοιχώματα, καθώς και τα τρωκτικά.
 • Οι κατσαρίδες είναι νυκτόβια έντομα που ζουν (ως 3 χρόνια) σε μεγάλες αποικίες σε χώρους με ζέστη, υγρασία και τροφή. Τρόπος αναπαραγωγής: Τα αυγά τους είναι τοποθετημένα σε ομάδες (20-40 αυγά) σε προστατευτικό καφέ περίβλημα (ωόσακκος), μεγέθους ενός εκατοστού. Το θηλυκό κολλάει τον ωόσακκο σε προφυλαγμένο χώρο με τροφή, υγρασία και υψηλές θερμοκρασίες, όπως αποχετεύσεις, υπόγεια, πίσω μέρος ηλεκτρικών συσκευών και ρωγμές στα ντουλάπια κάτω από το νεροχύτη. Κάθε θηλυκό κατά τη διάρκεια της ζωής του, παράγει έως 90 ωόσακκους, δηλαδή κάποιες χιλιάδες νέα έντομα. Διάρκεια εκκόλαψης των αυγών: 2-4 εβδομάδες, ανάλογα με τη θερμοκρασία. Τροφή: Όλες οι τροφές του ανθρώπου, κάθε οργανική ουσία στις αποχετεύσεις και στα σκουπίδια, αλλά και τα εξώφυλλα βιβλίων και τα χάρτινα κουτιά συσκευασίας. Υγειονομική σημασία: Μετακινούνται από τις αποχετεύσεις στις κουζίνες των σπιτιών μεταφέροντας πάνω από 40 είδη παθογόνων για τον άνθρωπο βακτηριδίων. Μέτρα καταπολέμησης: Για τους κοινόχρηστους χώρους: Τακτικό καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου με πιεστικό νερού, σκούπισμα ακάλυπτων χώρων, υπογείων και αποθηκών, καθαρισμό και άσπρισμα πυθμένα φωταγωγών και βέβαια συχνές απεντομώσεις, ώστε να υπάρχει πάντα δραστικό φάρμακο στα σημεία που κινούνται τα έντομα. Για τα διαμερίσματα: Συχνό καθάρισμα με απορροφητική σκούπα στο πίσω μέρος των ηλεκτρικών συσκευών και στα τοιχώματα των ντουλαπιών κάτω από το νεροχύτη, καθώς και τακτική μετακίνηση των βιβλίων στις βιβλιοθήκες. Απαραιτήτως όταν γίνεται απολύμανση στους κοινόχρηστους χώρους να γίνεται και στις κουζίνες, κατά προτίμηση με gel.

Κουνούπια, Σκνίπες και Μύγες

 • Τα κουνούπια, οι σκνίπες όπως και οι μύγες κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση με την αρχή της άνοιξης και πολλαπλασιάζονται με την άνοδο της θερμοκρασίας σε χώρους με υγρασία. Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τους πληθυσμούς κουνουπιών με συχνούς ψεκασμούς στους κήπους και στους ακάλυπτους χώρους με ειδικά και εγκεκριμένα προϊόντα που είναι ασφαλή για τη δημόσια υγεία.

Μυρμήγκια

 • Οι πληθυσμοί των μυρμηγκιών στους εξωτερικούς χώρους, κήπους και αυλές, ελέγχονται με ψεκασμούς, με εγκεκριμένα σκευάσματα χαμηλής τοξικότητας. Σε εσωτερικούς χώρους τα μυρμήγκια αντιμετωπίζονται με ψεκασμό ή χρήση gel, που είναι σκευάσματα μη τοξικά και εγκεκριμένα για εσωτερικούς χώρους.

Ψύλλοι & Κοριοί

 • Εάν παρατηρήσετε στο σώμα σας τσιμπήματα που δεν αποδίδονται σε κουνούπια, τότε πολύ πιθανόν να έχετε ψύλλους ή κοριούς.Ψύλλους συναντάμε σε ακάλυπτους χώρους και υπόγεια που συχνάζουν ή έχουν βρει καταφύγιο αδέσποτες γάτες. Μεταφέρονται πολύ εύκολα. Οι ψύλλοι έχουν μέγεθος όσο το κεφάλι μίας καρφίτσας, δεν πετάνε πάνω από μισό μέτρο ύψους και αν προσπαθήσετε να τους πιάσετε πηδάνε, σπάνε δύσκολα και βγάζουν αίμα.
 • Οι κοριοί ζουν στα κρεβάτια, κάτω και μέσα στα στρώματα, και δραστηριοποιούνται την ώρα του ύπνου. Με προσεκτική παρατήρηση θα εντοπίσετε καφέ κηλίδες από τις εκκρίσεις τους στο στρώμα, καθώς και ίχνη αίματος στα σεντόνια. Αναζητούν χαραμάδες σε πατώματα, κάδρα, ξύλινα έπιπλα και κουφώματα για να αφήσουν τα αυγά τους. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί. Σε ακατοίκητους χώρους μπορούν να επιβιώσουν μέχρι και 10 χρόνια. Τρέφονται με το αίμα και μπορεί να προκαλέσουν από απλό κνησμό μέχρι αλλεργικό σοκ και αν δεν αντιμετωπιστούν σε αρχικό στάδιο εμφάνισης, καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολη η ασφαλής καταπολέμησή τους.
 • Μόλις αντιληφθείτε την ύπαρξη τέτοιων παρασιτικών μικροοργανισμών απευθυνθείτε άμεσα στην EXPRESS HOME SERVICE προκειμένου να καθορίσουμε την κατάλληλη μέθοδο αντιμετώπισης.
 • Οι μέθοδοι καταπολέμησης και το κόστος διαμορφώνονται κατά περίπτωση
Με την εμπειρία των δεκάδων χιλιάδων επιτυχημένων εφαρμογών απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας που έχουμε πραγματοποιήσει στην 20ετή παρουσία μας στον χώρο, την αποκτηθείσα τεχνογνωσία, τη συνεχή ενημέρωση για νέα προϊόντα και σύγχρονες τεχνικές και τη συνεχή κατάρτιση των τεχνιτών μας, σας εγγυόμαστε την αποτελεσματικότερη, ασφαλέστερη και οικονομικότερη λύση στην καταπολέμηση των πληθυσμών εντόμων και τρωκτικών ( κατσαρίδες, κουνούπια, μυρμήγκια, ψύλλοι, κοριοί, ποντίκια).

Άλλες υπηρεσίες που ίσως σας ενδιαφέρουν

Δωρεάν με κάποιο πακέτο
Από 40 €
Από 55 €